.
Info Seni Warisan  
  LAMAN UTAMA
  LOGO
  MATLAMAT / OBJEKTIF
  PERTANYAAN / TEMPAHAN
  PASUKAN KOMPANG
  SILAT PERSEMBAHAN
  KUMPULAN SENI TARI
  GALERI
  LAIN-LAIN PERKHIDMATAN
  PELAWAT
  BERITA TERKINI
  DAFTAR MASUK AHLI
PELAWAT
Cadangan / Pendapat

Name:
Your Email address:
Your Yahoo-ID:
Your rating for this website:
Your message:

<-Back

 1  2  3  4 Continue -> 
Name:Rob Miller Yahoo Messenger
E-Mail:ib-Miller8415dangerbase.com
Rating:3
Time:07/02/2009 at 3:44am (UTC)
Message:Cool site.

Name:amira
Rating:1
Time:08/17/2007 at 7:00am (UTC)
Message:congratulation to 6 dances of seniwarisan with Dato' Siti Nurhaliza. Very cute.Keep it up and go far for the future. Work harder.

Name:PaAn Yahoo Messenger
E-Mail:yakuza_c095yahoo.com
Rating:1
Time:08/10/2007 at 12:35pm (UTC)
Message:haLlO......cik gani cam mana nak kecik kan ni ada banyak colum....:'(

Name:raaz Yahoo Messenger
E-Mail:raaz_bintangyahoo.com
Rating:1
Time:07/30/2007 at 5:20am (UTC)
Message:kepada semua ahli tarian, sila ambil perhatian..... waktu latihan akan diberitahu kepada semua nanti.... tunggu pengumuman drp ajk ok??

Name:raaz Yahoo Messenger
E-Mail:raaz_bintangyahoo.com
Rating:1
Time:07/25/2007 at 5:07am (UTC)
Message:terima kasih kpd sume ahli tarian seni warisan sri pahang kerana berjaya manjalankan klip video tempoh hari..... hope dgn pengalaman mcm ni, korang dpt menjadi lg bagus n matang in da future k??? luv u all!!!!!

Name:FaAn Yahoo Messenger
E-Mail:yakuza_c095yahoo.com
Rating:1
Time:07/16/2007 at 1:59pm (UTC)
Message:hallo....:D

Name:Izull
Rating:1
Time:07/15/2007 at 4:10pm (UTC)
Message:Tahniah Kepada Kumpulan Tarian kerana menjayakan Video Clip Dato Siti Nurhaliza di Astro

Name:papa
E-Mail:ramlicompasssecure.com.my
Rating:1
Time:07/12/2007 at 9:33am (UTC)
Message:tahniah kat budak kompang kerana bermain dgn power pd majlis kat damansara .....masyukkkk

Name:pejal Yahoo Messenger
E-Mail:pejal_bintangyohoo.com
Rating:1
Time:07/05/2007 at 4:54pm (UTC)
Message:kepada semua rakan2 seniwarisan tolong jaga nama baik dan semoga anda semua berjaya menjadi seorang yang berguna

Name:mama Yahoo Messenger
E-Mail:hajarmim.org.my
Rating:1
Time:07/05/2007 at 8:18am (UTC)
Message:lagi 1 mama nak ingatkan. bagi budak tarian tolong jgn lupa tigh-in baju dan yg berambut pjang tlg ikat atau buat siput, mesti nampak kemas. kalau x mam denda. peringatan juga utk semua budak seni warisan (kompang, silat);)

Today, there have been 6710 visitors (15842 hits) on this page!
info seniwarisan  
 

 
Advertisement  
   
TERKINI  
  Kami juga menyediakan khidmat mengajar tarian.
Sesiapa yang berminat sila hubungi Siti Hajar (016-6962191)/ Raaz (012-6430233) untuk keterangan lanjut.
 
Sembang Warisan  
   
Jom Nyanyi  
  <bgsound src="http://www.archive.org/download/merdeka/Merdeka_64kb.mp3" controls="smallconsole">  
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=